Португалія Німеччина : Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73).

Португалія Німеччина : Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73).. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f.

Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від.

6ygal1fkgxxlm
6ygal1fkgxxlm from static.ua-football.com
Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду.

Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті.

Дивіться відео голів на football24.ua. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям.

Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від.

0csfbq6nxyg Am
0csfbq6nxyg Am from i.obozrevatel.com
Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Дивіться відео голів на football24.ua. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки.

Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від.

Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Дивіться відео голів на football24.ua. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті.

Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73).

4hr1jligarok7m
4hr1jligarok7m from static.ua-football.com
Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі.

Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду.

Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Дивіться відео голів на football24.ua. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f.

Post a Comment

0 Comments

close